Remaja yang dilaporkan hilang di Shah Alam dan ditemui semula pada 11 Mac 2012 lalu di Bangkok kini menjalani rawatan di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), dengan dikawal ketat anggota polis berpakaian preman. Difahamkan remaja berkenaan yang dimasukkan ke wad kecemasan dan trauma.

Menurut sumber hospital, pihaknya terpaksa merahsiakan keadaan mangsa atas faktor keselamatan dan pihak media tidak dibenarkan membuat sebarang liputan mengenai mangsa. Media sebelum ini melaporkan remaja perempuan itu yang berumur 15 tahun ditemui dalam kepenatan di Stesen Kereta Api Hua Lampong selepas berjaya melarikan diri daripada sindiket pelacuran antarabangsa yang menculiknya.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.