Alhamdulillah, nampaknya sudah selesai kontroversi membabitkan pasangan selebriti, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal. Sekarang ini peminat kedua-dua pelakon ini hanya mahu menatap wajah comel bayi sulung Aeril dan Wawa yang diberi nama Ahmad Fakhruddin Attar.

Jika sebelum ini ammboi pernah memuat naik gambar anak Aeril dan Wawa menerusi post disini – – Gambar Anak Wawa Zainal dan Aeril Zafrel. Kali ini ammboi mahu kongsikan foto Attar dengan Aeril pula. Menerusi laman Instagramnya, Aeril Zafrel ada memuat naik gambar beliau sedang menyusukan anaknya. Wah, baguslah tu. Kena rajin-rajinlah bantu isteri.

gambar airel zafrel susukan anak

Apapun, buang yang keruh, ambil yang jernih. Semoga kebahagiaan yang dikecapi oleh mereka sekeluarga akan berterusan dan berkekalan sehingga ke akhir hayat.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.