Gambar Anak Norman Hakim Dan Memey Suhaiza – Mohamed Darwisz Hakim | Tahniah diucapkan kepada Memey Suhaiza yang telah selamat bersalin anak lelaki pada jam 9.55 malam, 1 Februari 2013 di Dewan Bersalin Muslimah Sunway Gombak. Bayi lelaki yang diberi nama Mohamed Darwisz Hakim itu dilahirkan secara normal dan ia dua minggu awal dari tarikh Memey dijangka bersalin.

Berikut ada beberapa keping gambar ahli keluarga baru Norman dan Memey.

gambar anak norman hakim dan memey suhaiza mohamed darwisz hakim

abby abadi dan darwisz hakim

Mungkin ramai tertanya-tanya bagaimana penerimaan bekas isteri Norman Hakim, Abby Abadi terhadap anak yang telah selamat dilahirkan oleh Memey pada 1 Februari lalu.  Ternyata, berdasarkan gambar yang dimuat naik Abby di akaun Instagram miliknya menunjukkan bagaimana kasih sayang seorang ibu. Meskipun pada hakikatnya Darwish bukanlah darah dagingnya, namun Abby tetap mengasihinya.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.