Nampaknya pasangan pelakon ‘popular’, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sudah bersedia berkongsi gambar anak sulung mereka yang dilahirkan secara ‘rahsia’ pada Ogos lepas. Namun dek kerana pendedahan kontroversi pernikahan mereka, ianya terus menjadi sensasi dan menjadi ikutan peminat dan media. Mengetahui Wawa sudah selamat bersalin, peminatnya tentu tidak sabar untuk melihat wajah anak pelakon itu.

Terbaru, menerusi laman Instagramnya Wawa Zainal telah memuatnaik beberapa foto anaknya yang diberi nama Ahmad Fakhruddin Attar.

anak wawa zainal

anak aeril zafrel

Diharapkan dengan pendedahan ini akan mengurangkan cerita-cerita negatif mengenai pasangan pelakon ini dan juga anak mereka. Diharapkan juga mereka banyakkan bersabar dan berbahagia bersama selamanya.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.