Putrajaya Hot Air Ballon 2012 kini memasuki hari akhir. Bagi sesiapa yang tak berkesempatan kesana memang sedikit merugikan. Sepanjang berlangsungnya Pesta Belon Udara Panas Putrajaya 2012 ini memang ianya menjadi tumpuan ramai.

Ammboi sendiri pun hanya ambil sedikit masa untuk berkunjung kesana kerana terlalu banyak komitmen lain. Mungkin tahun ini hanya sebagai syarat untuk kesana sahaja. Apapun ammboi nak kongsikan beberapa gambar hari akhir Pesta Belon Udara Panas Putrajaya 2012.

Ameer Adli pun keletihan dan terpaksa ‘isi minyak’ dahulu. Penat berjalan sebab kawasan Pesta Belon Udara Panas di Presint 2 Putrajaya ini memang luas. Ada banyak acara dan permainan. Memang berbaloi kalau datang seisi keluarga. Apapun kalau yang rasa nak datang tu kena tunggu versi 2013 la pulak. Ops.. ada ke Pesta Belon Udara Panas Putrajaya (Hot Air Ballon) 2013? Kita tunggu dan lihat yer.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.