Inilah masalahnya kalau rahsiakan perkahwinan. Agama kita pun menggalakkan hebah bab perkahwinan sebab mungkin takut timbulnya syak dan fitnah (betulkan jika salah). Jadi dengan tindakan Bront Palarae merahsiakan pernikahan beliau dengan seorang wanita pada 31 Ogos lepas, maka pelbagai cerita sudah disebarkan. Paling menarik adalah penyebaran gambar wanita yang dikatakan isteri kepada pelakon popular itu.

Isteri Bront Palarae

Tambah menarik lagi, ada yang kata gambar wanita itu bukannya isteri kepada pelakon berkenaan dan wanita berkenaan adalah kekasih kepada orang lain. Pening pula jadinya.

Gambar Isteri Bront Palarae

Untuk pengesahan ini, diharap Bront dan isterinya itu tampil memberikan pencerahan agar peminat dan media tidak terus keliru dengan isu ini.

p/s: Senantiasa doakan kebahagiaan orang yang mendirikan masjid. Anda bila lagi?


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.