Seperti yang kita semua tahu, filem Adnan Sempit 3 yang turut dibintangi oleh Along Cham tengah meletup sekarang dipanggung. Khabarnya, sudah RM2.3 juta dikutip untuk 6 hari tayangan. Ianya adalah pencapaian yang cukup menakjubkan bagi sesebuah filem ketika ini. Dalam pada itu, kita sudah mengenali Along Cham dari segi lakonannya. Orangnya nampak kelakar dan santai sahaja.

Namun kita belum mengenali ahli keluarganya. Untuk makluman anda, Along Cham sudah berkahwin dengan Zila AF4 dan mereka sudahpun dikurniakan cahaya mata sulung lelaki yang diberi nama Ahmad Danial. Usia anaknya itu dikatakan sudah 1 tahun 8 bulan.

gambar keluarga along cham

Wah, lihat pada gambar mereka tergambar kemesraan antara keluarga kan. Sudah tentu kehadiran anugerah tuhan itu tambah membahagiakan mereka. Tambahan pula rezeki Along dilihat semakin murah dan masyuk. Semoga Along terus berjaya dalam industri hiburan.

Jom lihat beberapa foto mesra keluarga Along Cham dibawah:


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.