Gambar jersi Kelantan TRW 2017! Pasukan dari Pantai Timur, Kelantan atau dikenali dengan jolokan The Red Warriors (TRW) telahpun memperlihatkan jersi baru mereka yang akan digunakan pada musim 2017.

Tidak seperti tahun sebelumnya, kini jersi baru Kelantan nampak lebih kemas. Senarai nama syarikat penaja utama dipamerkan dibahagian depan. Manakala selebihnya diletakkan dibeberapa posisi yang pastinya sudah dipersetujui oleh kedua-dua pihak.

Susun letak penaja lebih kemas!

Jersi baru Kelantan 2017 terdiri daripada warna merah dan putih untuk perlawanan ditempat sendiri (Home). Warna biru dan putih pula untuk perlawanan di tempat lawan (away). Selain itu, jersi penjaga gol pula berwarna oren.

Gambar jersi Kelantan TRW 2017!

Pasukan Kelantan juga sudah mengesahkan senarai pemainnya bagi musim 2017. Kehadiran Danso dan Celin melengkapkan kuota import pemain Kelantan. – – SENARAI PEMAIN KELANTAN 2017

Jersi baru semangat baru!

Sudah tentu ramai yang berharap kemelut yang melanda pasukan Kelantan sejak dari musim lepas sudah berjaya diselesaikan. Jika tidak, sukar untuk para pemain fokus dan memberikan yang terbaik.

Tengok pada gambar semua pemain nampak begitu cerita. Semoga keceriaan dan kesetiaan mereka juga berbalas. Ayuh, semua penyokong Kelantan yang sayangkan pasukan TRW, belilah jersi yang original untuk menyokong kantung kewangan pasukan.

Jangan lupa juga untuk hadir ke stadium dan beri sepenuhnya sokongan anda.

Sumber gambar: Facebook Faridie dan Kelantan FC


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.