Banyak juga rintangan dan cubaan yang perlu diharungi oleh Diana Danielle semenjak berkahwin dengan pelakon dan juga pengarah, Farid Kamil. Dari kontroversi perkahwinan, kehamilan dan kini sudah pun melahirkan cahaya mata sulungnya. Ini kerana ada yang mengatakan Diana Danielle bukan ke Australia untuk sambung belajar sebaliknya ada masalah lain yang menyebabkan beliau perlu menyembunyikan diri.

Kesian Diana Danielle, mungkin dia dan Farid Kamil sudah melakukan yang terbaik untuk menjaga hati peminat. Namun peminat di Malaysia masih gagal untuk menjaga hati mereka. Kalau betul ada apa-apa masalah, tak salah kalau kita maafkan mereka dan doakan kebahagiaan mereka.

Terbaru, menerusi laman Instagramnya Diana Danielle telah memuat naik gambar kad pelajarnya di Australia. Mungkin ianya untuk membuktikan dia sememangnya sedang belajar disana. Gambar yang dmuat naik ada sebagaimana dibawah:

kad pelajar diana danielle di australia

Adakah ia cukup untuk membuktikan Diana Danielle memang belajar disana atau peminat masih tidak puas hati dengan pendedahan berkenaan? Sama-sama kita nantikan.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.