Tahniah ammboi ucapkan. Dengan ini sah seorang lagi selebriti sudah berhijrah untuk bertudung. Terbaru, pelakon cantik Kuza kelihatan semakin berseri dengan imej bertudung yang baru digayakannya. Kuza mengakui, dia kini semakin selesa malah berbangga dengan imej terbarunya itu.

“Alhamdulillah, saya mula bertudung pada hari pertama umat Islam berpuasa. Saya mengambil keputusan untuk bertudung selepas terbuka hati dan sudah bersedia sepenuhnya untuk berhijab. Terima kasih kepada semua kerana tidak pernah jemu mendoakan kebaikan untuk saya. InsyaAllah, saya akan teruskan imej sebegini dan ia tidak pernah menghalang saya untuk terus aktif dalam kerjaya,” ujar Kuza dipetik dari Media Hiburan.

Dibawah ammboi kongsikan beberapa foto Kuza bertudung:

gambar kuza bertudung

kuza bertudung

Tahniah dan semoga Kuza terus kekal dengan imej barunya ini.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.