Gambar Mesra Apek dan Leuniey Sambut Hari Lahir | Sebelum ini mereka banyak menafikan hubungan istimewa antara mereka. Namun sejak kebelakangan ini, mereka sudah berani untuk tampil bersama. Terbaru, pasangan yang sedang hangat bercinta iaitu penjaga gol negara dan Kelantan, Khairul Fahmi Che Mat, 23, dan juga model, Leuniey, 21, kini tidak segan-segan lagi untuk berkongsi saat indah bersama.

Menerusi laporan Oh Bulan, mereka telah menyiarkan gambar dimana Khairul Fahmi menyambut hari lahir Leuniey yang ke-21 bersama-sama. Turut kelihatan bersama mereka ialah Ezuwan Ismail, seorang pereka fesyen tempatan yang pernah mereka baju untuk majlis pernikahan Memey Suhaiza & Norman Hakim. Dalam foto tersebut, turut kelihatan ialah ucapan harijadi yang tertulis di atas kek, “Happy Birthday Sayang, Sweet 21.”

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.