Gambar Mesra Hetty Sarlene Dengan Kekasih? Apa Sudah Jadi? | Tak ada kes nak cari kes. Adakah ini taktik mendapatkan publisiti murahan? Kalau macam ni caranya baik tak payah. Tak akan masih tak serik dengan kontroversi sebelum ini? Apa yang ammboi bebelkan ini mengenai penyanyi dan pelakon Hetty Sarlene.

Memtik laporan Malaysia Digest, Hetty Sarlene, penyanyi dan pelakon yang berasal dari Singapura kembali diperkata ramai apabila tersiar beberapa keping gambarnya bersama teman lelakinya dalam keaadan yang cukup mesra. Seperti tidak peduli dengan tanggapan peminat, Hetty tanpa segan silu sekali lagi memuat naik gambar bersama kekasihnya itu dan jelas dia mahu mengkhabarkan yang dirinya sekarang sedang berbahagia. Banyak lagi gambar, tapi tak sanggup ammboi nak tayangkan kat sini.

hetty sarlene & kekasih (1)

hetty sarlene & kekasih (3)

Bahagia la sangat…


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.