Gambar Nabila Huda Cium ‘Payudara’ Teman Di Parti Halloween? | Alamak, sekali lagi Nabila Huda tampil dengan cerita yang boleh menjadikan dirinya ratu kontroversi. Menurut laporan Malaysian Digest, Nabila Huda bergambar dengan ‘gaya panas’ dalam sebuah parti pada minggu lalu.

Ianya merupakan Parti Halloween dan Nabila Huda serta beberapa rakan artis dilihat hadir ke parti berkenaan yang diadakan di ibukota, Kuala Lumpur. Nabila Huda juga telah berkongsi bersama peminat beberapa foto ‘saat manis’ beliau ketika berada di sebuah parti Halloween baru baru ini. Foto tersebut dimuat naik melalui akaun Instagram beliau.

Dan gambar itu juga menunjukkan Nabila seperti mencium ‘buah dada’ seorang lelaki. Oh, nampaknya Nabila memang pandai ‘bergurau’. Dalam salah satu gambar lain, kelihatan bersama Nabila Huda adalah isteri Adlin Aman Ramli, Emelda Rosmila.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.