Semenjak kecoh dengan cerita pernikahannnya pada 7 Julai lepas, tiada lagi penjelasan dari Ashraf Muslim dan pasangannya Wan Sakinah berhubung kontroversi yang melanda mereka. Masing-masing dilihat cuba mengelakkan diri dari media. Dalam pada itu, ramai peminat Ashraf Muslim menantikan gambar pernikahannya dengan isteri keduanya itu.

Gambar nikah Ashraf Muslim dan Sakinah? Namun sehingga kini masih belum ada gambar rasmi melaikan sekeping gambar dibawah:

gambar nikah ashraf muslim dan wan sakinah

Ammboi tidak pasti bila gambar ini diambil namun melihat kepada situasi gambar berkenaan, ianya seperti Ashraf Muslim sedang menyarungkan cincin kepada wanita berkenaan yang dipercayai adalah Sakinah. Jadi, kemungkinan ini adalah gambar selepas akad nikah dan majlis sarung cincin.

Selebihnya kena tunggu kemunculan Ashraf dan Sakinah ajela untuk jernihkan keadaan.

Apapun, ammboi ucapkan tahniah kepada pasangan ini dan semoga berbahagia.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.