Gambar Nora Danish Bertudung Di Mydin Kota Bharu | Buat julung kalinya pelakon cantik lagi jelita Nora Danish telah berkunjung ke Kota Bharu, Kelantan. Ianya sebagai tugasannya selaku Duta Fruitale. Selain itu, Nora Danish juga akan hadir pada sesi bertemu peminat sempena Pertandingan Transformasi Fruitale FairWhite UV di Mydin Kota Bharu.

Dalam pada itu, timbul pula pelbagai kontroversi dan kritikan mengenai kehadiran Nora Danish kesana. Ada peminat mengecam dan mempersoalkan penampilan bertudung Nora Danish sedangkan ianya sebagai menghormati pihak berkenaan.

nora danish mydin kota bharu

nora danish bertudung di mydin kota bharu

nora danish fruitale

nora danish duta fruitale

Dibawah ada penjelasan dari Nora Danish mengenai isu berkenaan. Beliau berharap peminatnya hentikan sebarang spekulasi dan begaduh.

penjelasan nora danish bertudung

Namun begitu, penambilan Nora Danish bertudung sememangnya cukup anggun dan menawan. Banyak juga komen positif mengenai penampilan barunya itu. Ramai yang mendoakan agar Nora Danish kekal bertudung.

nora danish bertudung

Sumber ~ Instagram Nora Danish

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.