Politeknik Ngee Ann (Ngee Ann Poly) menjadi trending di Twitter Singapura dan viral di laman sosial apabila sekeping gambar sepasang kekasih sedang ‘buat projek’ di atas bumbung institusi terbabit tersebar meluas. Sepasang kekasih muda yang juga pelajar institut berkenaan melakukan perbuatan itu di atas bumbung tanpa menyedari yang perbuatan jijik mereka itu dapat dilihat oleh orang ramai.

Ekoran dari perbuatan tidak bermoral itu, saksi membuat laporan kepada pengawal keselamatan bangunan dan pasangan terbabit dihalau serta merta dari premis tersebut. Kejadian yang memalukan ini menjadi bahan cerita masyarakat di laman sosial.

pasangan bersenggama atas bumbung politeknik

Inilah kesannya negara terlampau maju tanpa mempedulikan masalah-masalah sosial sebegini. Nak mengata berpada-pada juga. Semoga trend ini tidak menular sampai ke negara kita pula.

seks atas bumbung politeknik

Sumber asal: mymediahubonline


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.