Majlis Pelancaran Proton Preve 2012 selamat dilangsungkan dengan jayanya. Proton nampaknya sekali lagi mengujakan para peminatnya dengan pengeluaran model terbaru, Proton Preve yang dilihat begitu hebat dari pelbagai aspek. Untuk makluman perasmian ini disempurnakan oleh YAB Perdana Menteri Malaysia, Dato’ Seri Najib Tun Razak. Berikut merupakan gambar sekitar majlis pelancaran Proton Preve semalam.

GAMBAR SEKITAR PELANCARAN PROTON PREVE 2012

Proton Preve mungkin akan menjadi titik tolak kebangkitan semula Proton jika kualiti dan prestasinya adalah sebagaimana yang diwar-warkan. Sokongan dari rakyat Malaysia juga penting untuk memastikan syarikat kenderaan nasional ini mampu bersaing dengan jenama global yang lain.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.