Kali ini ammboi nak berkongsi satu gambar yang nampak agak misteri jugalah. Ini merupakan gambar satu keluarga di majlis kahwin. Apa yang peliknya gambar ini?  Cuba perhatikan betul-betul gambar di bawah ni, apa yang peliknya gambar ini dari gambar lain?

Tangan siapa yang mencelah, mengapit bayi dalam gambar ini? Takkan tangan mak ayah budak ni pulak kan, sebab warna kulit memang nampak berbeza sungguh. Bab blur wajah tu ammboi minta maaf kerana terpaksa menghormati privasi keluarga ini.

gambar-tangan-misteri-apit-bayi1

Ammboi tak pasti mengenai kesahihan gambar ini. Kot-kot ia merupakan hasil editan siapa-siapa yang terlebih rajin. Tapi kalau gambar ni memang betul-betul ‘real’ mahu meremang bulu roma tengok!

Sumber asal –MYNEWSHUB


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.