Gambar Terkini Alyah Pun Sudah Bertudung | Khabarnya, Alyah kini juga telah bertudung. Menurut laporan sebuah portal hiburan, Alyah telah tampil dengan imej wanita muslimah. Bagaimanapun, portal berkenaan tidak pasti sama ada ianya benar atau tidak. Katanya, Alyah masih belum memberi sebarang kenyataan berkenaan imej terbarunya itu.

Gambar Alyah bertudung hanya disaksikan menerusi akaun Istagram Alyah sahaja. Jelas laporan berkenaan, Alyah telah beberapa kali memuat naik gambarnya bertudung. Malah, pada salah satu gambar itu, Alyah turut memberi komen atau ‘caption’ berbunyi “New ALYAH.’ Wah, sungguh cantik dan anggun bukan?”

gambar alyah bertudung

gambar terkini alyah berhijab

Ok lah, berubah kearah kebaikan sudah tentu ramai akan sukakannya. Jika benar, maka Alyah boleh teruskan niat murni berkenaan.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.