Tiz Zaqyah menerusi akaun Instagramnya telah kongsikan saat-saat indah percutiannya bersama teman lelaki yang dikenali, Daniel Haziq di Pulau Perhentian baru baru ini. Tidak hanya pergi berdua, Tiz dan Daniel turut ditemani beberapa rakan mereka. Seperti biasa sebelum ada peminat yang melatah mahupun menghentam Tiz Zaqyah atas apa yang dikongsikannya, aktress ini pernah berpesan yang ini memang dirinya dan peminat perlu terima.

“Itu kehidupan peribadi saya, jangan kacau. Kalau boleh terima, okeylah, tapi jika sebaliknya saya tak mampu berbuat apa-apa. Saya tak nafikan, dari dulu hingga hari ini, saya mahupun kawan-kawan artis yang lain akan bersosial jika kami mempunyai kelapangan”

Berikut beberapa keping gambar percutian Tiz Zaqyah bersama kekasihnya di Pulau Perhentian.

12-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian(1)

02-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian

03-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian

09-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian

10-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian

11-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian

Sumber: Malaysia Digests


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.