Dato’ Siti Nurhaliza & Hafiz Berpadu Suara | Sebelum ini dua penyanyi hebat tanah air, Dato’ Siti Nurhaliza dan Hafiz pernah berduet dalam beberapa persembahan. Nyata, gandingan mereka cukup serasi dan tidak menghampakan. Terbaru, Dato’ Siti dan Hafiz akan kembali bersatu menerusi sebuah lagu ciptaan vokalis Kumpulan 6ixth Sense iaitu Adi.

Lagu yang bakal dinyanyikan oleh Dato’ Siti Nurhaliza dan Hafiz merupakan lagu tema bagi drama ‘Adam & Hawa’ lakonan Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa. Dato’ Siti dan Hafiz dijangka memulakan proses rakaman dalam masa terdekat ini. Drama terbitan Global Station Sdn Bhd itu bakal ditayangkan di saluran Astro bermula 27 Ogos 2012 depan.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.