Sebelum ini Hanez Suraya kecoh dengan kontroversi rampas suami orang. Boleh dikatakan semua media hiburan menyiarkan kisahnya bersama seorang lelaki iaitu Romie yang merupakan suami kepada Nurliyana Manan. Mungkin gara-gara kontroversi negatif itu, tersebar pula menerusi media sosial kontrak pelakon itu dengan produk pemutihan kulit AuraWhite telah ditamatkan.

hanez suraya dan aura white

Ammboi tidak pasti sejauh mana kebenara info ini kerana belum ada kenyataan rasmi dari Hanez dan juga Aura White. Namun menerusi perkongsian media sosial, ada satu kenyataan yang menyatakan AuraWhite terpaksa berbuat demikian kerana bimbang reputasi negatif yang kini menghantui Hanez Suraya bakal menjejaskan jualan produk mereka di kalangan pelanggan setia.

Berikut adalah petikan dari kenyataan tersebut:

kontrak hanez suraya ditamatkan

Sama-sama kita nantikan penjelasan dari Hanez Suraya dan juga AuraWhite.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.