Gwyneth Paltrow Dinobatkan Wanita Paling Cantik Didunia | Gwyneth Paltrow tidak sangka dirinya telah dinobatkan sebagai Wanita Paling Cantik di Dunia oleh majalah popular Amerika, People. Pada mulanya dia tidak percaya akan berita tersebut dan ingatkan ianya cuma gurauan.

Gwyneth Paltrow, 40, merupakan ‘kekasih’ kepada Tony Stark aka Iron Man dan akan muncul dalam Iron Man 3 menjelaskan dia begitu gembira dan teruja namun akui berasa sangat malu dengan penghargaan tersebut.

gwyneth-paltrow

“Ia sangat pelik. Ia adalah giler. Sangat-sangat manis. Saya begitu berbesar hati. Saya gembira”, kata isteri kepada Chris Martin (vokalis Coldplay) ini. Sejujurnya saya ingatkan ada oarang yang nak bergurau dengan. Saya baca email saya sampai tiga kali. Saya seperti tidak boleh menerima kenyataan itu. Ia sangat menakjubkan.”

p/s: Namun seperti biasa akan ada kritikan atas isu ini. Dalam satu petikan akhbar Los Angeles Times, ada komen pasal ni. Antaranya “Paltrow is very blond, very tall and very thin. She is a talented actress, looks fabulous in clothes and has terrific taste. It’s her job to look good and at that she excels. But what is the message to girls? The Barbie ideal, with a slightly smaller cup size, lives on.”


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.