Segmen Fast & Furious yang menampilkan perlumbaan kereta drag pada Himpunan Jutaan Belia 2012 di Putrajaya dijangka menerima penyertaan dua kali ganda berbanding tahun lepas. Program yang paling menarik perhatian belia dalam segmen itu ialah ‘Kementerian Belia dan Sukan (KBS) National Drag Racing Championship 2012’ yang bakal berlangsung di Lebuh Wadi Ehsan, Presint 19, Putrajaya.

Untuk makluman, pada tahun lepas, hampir 100 peserta menyertai lima kategori kejohanan tersebut. Pada tahun ini penganjur menjangka lebih 200 peserta akan memohon untuk turut serta. Namun, penyertaan adalah terhad dan belia yang ingin menyertainya perlu segera mendaftar semasa program itu nanti. Hadiah keseluruhan yang disediakan turut meningkat kepada RM26,000 berbanding RM10,000 pada tahun lepas.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.