Malaysia merakamkan kemenangan ketiga berturut-turut pada kempen kelayakan Olimpik di Dublin dengan menumpaskan pasukan bukan pilihan Ukraine 5-1, malam semalam dan sebelum ini Malaysia kalahkan Chile 5-1 dan Rusia, 6-2.

Namun, keputusan itu tidak seperti dijangkakan tatkala peminat mengharapkan jaringan lebih besar dilakukan apa lagi pasukan di ranking ke-29 dunia itu pernah diratah 8-2 oleh Korea Selatan dan 12-0 oleh Ireland pada pertemuan sebelum ini.

Dan kemenangan itu pasti bekalan sukar kepada skuad negara tatkala bakal bertemu pasukan pilihan utama Korea Selatan, esok sebelum bertemu Ireland selaku tuan rumah buat mengakhiri cabaran peringkat kumpulan.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.