Huawei Ascend P1 – Nipis dan Berkuasa | Huawei baru-baru ini memperkenalkan telefon pintar dwi-teras perdana, Huawei Ascend P1. Model terbaru ini menggabungkan ciri-ciri pintar serta reka bentuk yang lebih eksklusif sekali gus mencerminkan kemuncak usaha bagi Huawei Device berada dalam saingan peranti yang menjadi sasaran pengguna ketika ini.

Selain itu, ia juga merupakan telefon pintar dwi-teras berkapasiti 1.5 giga herz yang pertama dilengkapi dengan Super AMOLED serta menggabungkan kepakaran teknologi reka bentuk yang lebih elegan. Menurut Ketua Perniagaan Pengguna, Huawei Device Malaysia, Wong Wey Hwa, Ascend P1 ini dibangunkan dengan pemproses dwi-teras 1.5GHz TI OMAP 4460 Cortext-A9 serta binaan setebal 7.69 milimeter (mm) dan 64.8 mm panjang.

Di samping itu, ia dilengkapi dengan skrin sentuh bersaiz 4.3 inci Super AMOLED yang berukuran 960 x 540 mm dengan permukaan kaca Corning Gorilla, kamera hala belakang lapan mega piksel serta teknologi bunyi keliling Dolby Mobile. Dengan semua kelebihan yang dimiliki, Ascend P1 dijamin mampu memberikan pengalaman teater rumah terbaik kepada pengguna selain menyediakan kepelbagaian fungsi.

Menerusi perkongsian rasmi bersama ECS di Malaysia, Ascend P1 berwarna hitam metalik dan putih seramik ini boleh didapati di kedai-kedai penjual ECS di sekitar Lembah Klang dengan harga pengenalan RM 999 (harga biasa: RM1,299). Untuk maklumat lanjut, pengguna boleh lawati laman web Huawei Device di www.huaweidevice.com/my.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.