Harga Tiket Pilihan Malaysia vs Manchester City 30 Julai 2012 | Manchester City akan membuat kunjungan sulungnya ke Malaysia pada 30 Julai 2012 ini dan akan menentang Pilihan Malaysia dalam perlawanan yang akan berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil. Kehadiran Juara Liga Perdana Inggeris (EPL) 2011/12 ini sudah tentu amat dinantikan peminat mereka di Malaysia.

Untuk makluman  jualan tiket perlawanan ini sudah mula dijual pada 7 Jun 2012. Anda boleh memperolehinya di semua cawangan Tiketpro di seluruh Malaysia, atau ianya juga boleh beli secara online pada laman web rasmi di www.ticketpro.com.my. Harga ticket perlawanan bermula daripada RM58, RM68, RM108 dan RM388 (VIP). Sehingga kini hampir 5,000 tiket telah dijual membabitkan Manchester City FC dan Pilihan Malaysia pada 30 Julai 2012 ini.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.