Perlawanan Separuh Akhir Pertama Piala FA 2012 akan dilangsungkan pada 21 April 2012. Dimana pasukan Kelantan akan melayan kunjungan Kedah di Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bharu manakala Terengganu akan menerima kunjungan Sime Darby FC di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu. Kedua-dua perlawanan ini akan disiarkan secara langsung menerusi saluran dibawah.

JADUAL SIARAN LANGSUNG SEPARUH AKHIR PERTAMA PIALA FA 21 APRIL 2012

KELANTAN  vs  KEDAH | RTM TV1 – 8.45 MLM

TERENGGANU  vs SIME DARBY FC | ARENA 801 – 8.45 MLM

Bagi yang ingin menonton Live Streaming Kelantan vs Kedah 21 April 2012, anda boleh klik link yang ammboi sediakan. Kemudian paparan Asyik TV akan keluar. Pilih saluran RTM TV1 untuk menonton. Link Live Streaming Terengganu vs Sime Darby 21 April 2012 pula akan ammboi ikhtiarkan jika ada. Harap Maklum.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.