Lama juga tak dengar berita mengenai aktor Iqram Dinzly. Agak kurang rasanya penampilan beliau dalam drama mahupun mana-mana penerbitan. Bagaimanapun baru-baru ini Iqram Dinzly telah meluahkan kekesalannya mengenai satu isu. Iaitu berkenaan sikap seorang artis senior yang sering bercerita buruk tentang dirinya.

Memetik laporan mStar Online, Iqram Dinzly menyatakan perasaan kesal dengan sikap seorang artis senior yang sering bercerita buruk tentang dirinya. Iqram, 32, berkata, artis tersebut mempertikaikan dan mendakwa bahawa dia hanya mahu mengambil kesempatan atas hubungan rapatnya dengan penyanyi So Wincci.

“Sebelum ini dia ada bercerita buruk tentang saya kepada artis lain dan yang terbaru saya dapat tahu dia cuba mempertikaikan hubungan saya dengan Soo Wincci pula. Saya tidak tahu mengapa dia berbuat demikian kerana saya tidak pernah bercakap tentangnya walaupun saya banyak mengetahui cerita buruk tentang dia,” katanya kepada mStar Online.

iqram dinzly dan so wincci

Iqram berkata, selama ini dia menghormati artis tersebut dan menganggap sebagai rakan dan orang yang lebih lama dalam industri. Tambahnya, dia tidak mengetahui apakah tujuan sebenar artis tersebut berbuat demikian.

Dalam pada itu, Iqram turut menjelaskan hubungannya dengan artis wanita itu hanyalah sekadar kawan rapat dan tidak lebih daripada itu. Dia juga tidak pernah mempunyai niat untuk mengambil kesempatan dalam membina sesebuah hubungan persahabatan.

“Saya sangat kagum dengan kecekalan Soo Wincci, dia seorang yang bekerja keras untuk mencapai cita-citanya. Kami banyak bertukar-tukar pendapat tentang kerja masing-masing dan belajar benda yang baru,” katanya.

p/s: Ada yang dengki atau cemburu kot. Apapun, abaikan. Yang penting pandai jaga batas hubungan…


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.