Berikut merupakan Jadual dan Keputusan Suku Akhir Badminton Terbuka Switzerland 2012 (Swiss Open 2012) yang akan bermula pada jam 9.00 malam ini. Pemain perseorangan negara Liew Daren dan tiga beregu negara termasuk beregu campuran layak ke suku akhir Kejohanan Badminton Terbuka Switzerland apabila melepasi pusingan ketiga di Basel, awal hari ini.

Mereka adalah beregu lelaki negara, Goh V Shem/Teo Kok Siang melakukan kejutan besar apabila menyingkirkan pilihan utama Chai Biao/Guo Zhendong dari China dalam ‘straight’ set 21-17, 21-18. Dua lagi beregu adalah beregu wanita negara Chin Eei Hui/Wong Pei Tty dan Peng Soon CHAN/ Liu Ying GOH. Jadual Dan Keputusan Perlawanan Suku Akhir Badminton Terbuka Switzerland 2012 ada dibawah.

JADUAL DAN KEPUTUSAN SUKU AKHIR BADMINTON TERBUKA SWITZERLAND 2012

LIVE SCORE BADMINTON SWISS OPEN 2012


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.