JADUAL PERLAWANAN LIGA SUPER MALAYSIA 13 DAN 14 JANUARI 2O12 | Berikut merupakan Jadual Perlawanan Liga Super 13 dan 14 Januari 2012. Perlawanan antara Kelantan vs Selangor PKNS akan berlangsung malam ini di Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bharu.

Perlawanan antara Kelantan vs Selangor PKNS 13 Januari 2012 akan disiarkan menerusi saluran Astro Arena 801 malam ini jam 8.45 malam. Manakala perlawanan Johor FC vs Negeri Sembilan 14 Januari 2012 akan disiarkan menerusi saluran RTM TV1 malam esok.

Anda boleh dapatkan Keputusan Semasa dan Terkini Perlawanan di sini dari masa ke semasa. Keputusan Penuh Perlawanan Liga Super 13 dan 14 Januari 2012 akan ammboi update selepas perlawanan. Jangan lupa ikuti perkembangan perlawanan disini.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.