Redakan sebentar saingan Liga Super 2012, kini tumpuan pasukan Terengganu dan Kelantan adalah Piala AFC, dimana Kelantan akan bertandang ke Indonesia menentang Arema Indonesia, manakala Terengganu pula akan menyambut kunjungan Tampines Rovers.

Khabarnya kedua-dua perlawanan akan berlangsung sebelah petang. Ini kerana aksi di Kuala Terengganu akan bermula pada jam 16.45 manakala di Indonesia pula skuad Kelantan akan bermain pada jam 3.00 petang waktu disana. Berkenaan Siaran Langsung Arema vs Kelantan | Terengganu vs Tampines Rovers 10 April 2012 pula ammboi tak dapat pastikan lagi ada atau tak. Mengenai siaran Live Streaming Arema vs Kelantan | Terengganu vs Tampines Rovers 10 April 2012 juga masih dalam proses mencari lagi sumbernya.

Apapun ammboi akan cuba update Keputusan Semasa dan Terkini Arema vs Kelantan | Terengganu vs Tampines Rovers 10 April 2012 di blog ammboi. Itupun jika ammboi berkesempatan yer. Sekian, harap maklum.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.