Belum ada pengumuman tarikh puasa lagi namun seperti biasa, tarikh jangkaan dalam kalendar biasanya tidak berubah. Kalau ikut pada kalendar, pada hari Khamis ini iaitu 18 Jun 2015 adalah bersamaan dengan 1 Ramadan 1436H.

Maka pada hari berkenaan kita akan mula berpuasa bagi tahun ini. Ada yang sudah tidak sabar menantikan bulan yang baik dan penuh keberkatan ini. Tapi jangan lupa untuk dapatkan Jadual Waktu Berbuka Puasa dan Imsak 2015 1436H Kuala Lumpur dan Putrajaya untuk memudahkan kita mengetahui waktu berbuka dan imsak.

TAKWIM BERBUKA PUASA DAN IMSAK RAMADAN 2015 1436H BAGI ZON KUALA LUMPUR DAN PUTRAJAYA

Dibawah ammboi sertakan satu salinan waktu berbuka puasa dan imsak Ramadan 2015 (1436H) bagi zon Kuala Lumpur dan Putrajaya. Nak dapatkan zon lain? Anda boleh semak di link yang ammboi sediakan disini: SEMAK WAKTU BERBUKA PUASA DAN IMSAK BAGI ZON LAIN DI MALAYSIA bagi tahun 2015.

 

Dalam pada itu, anda juga boleh download VERSI PDF – JADUAL WAKTU BERBUKA PUASA DAN IMSAK 2015 1436H KUALA LUMPUR DAN PUTRAJAYA menerusi link disini: KUALA LUMPUR PDF | PUTRAJAYA PDF

Sumber: JAKIM


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.