Johari Pain Mohon Maaf Kepada Rakyat Malaysia | Kejayaan Pandelela Rinong memenangi Pingat Gangsa Sukan Olimpik London 2012 sekaligus membuatkan Johari Pain, anak Malaysia yang merendahkan atlet kebangsaan hilang ‘kemaluannya’ sama sekali. Mungkin beliau sudah tidak tahu hendak meletakkan dimana air mukannya lagi.

Semalam, iaitu sebelum Pandelela menang pingat semalam beliau telah menyiarkan status sebagaimana dibawah. Status yang tidak ingat dunia dan memang sengaja mencari padah. Namun pagi ini, berita kemenangan Pandelela sudah tentu memberi tamparan hebat buatnya. Apa lagi, akaun facebooknya juga nampaknya sudah ditutup. Yang makin banyak kini adalah fanpage menggesa Johari Pain ‘kerat anunya’ sebagaimana yang dia janjikan.

Apapun, pagi ini si Johari Pain ini sudahpun memohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia mengenai sikap bangangnya itu. Adakah permohonan maaf dia boleh diterima sebegitu mudah atau bagaimana?


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.