Kalendar Cuti Sekolah 2013 Sudah Dikeluarkan | Sekadar untuk makluman, Kalendar Cuti Sekolah 2013 atau Takwim Cuti Sekolah 2013 sudahpun dikeluarkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM). Bagi mereka yang mahu merancang cuti tahun depan (2013) bolehlah rujuk pada kalendar berkenaan. Maklumlah, anak sekolah jadi kena ikut jadual merekalah kan.

cuti+sekolah

Cuti Sekolah 2013 | Berdasarkan kepada jadual cuti sekolah yang dipamerkan oleh KPM, cuti persekolahan dibahagikan kepada 2 kawasan dimana Kawasan A (Kelantan, Terengganu, dan Kedah) dan Kawasan B (Perlis, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Sabah, Sarawak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Labuan dan Putrajaya). Jadi anda bolehlah lihat jadual cuti bagi negeri berkenaan yer.

Jumlah hari cuti sekolah tahun 2013 (cuti penggal persekolahan) adalah sebanyak 84 hari.

KLIK SINI —> KALENDAR CUTI UMUM DAN CUTI SEKOLAH MALAYSIA 2013


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.