Wah, nampaknya ada yang sudah mula mencari kalendar cuti umum bagi tahun 2015. Pada ammboi, memang wajar dah sebab 2015 hanya tinggal beberapa bulan sahaja lagi. Biasanya hujung tahun macam ni akan ada pelbagai promosi pakej percutian terbaik dan juga tiket penerbangan yang murah.

Pada sesiapa nak merancang untuk bercuti pada tahun depan, kalendar cuti umum 2015 memang penting buat mereka. Untuk makluman anda, kedudukan hari cuti umum 2015 amat menarik dan kena dengan hari minggu.

Oleh kerana itu, pada 2015 terdapat 11 cuti hujung minggu yang agak panjang untuk kita pilih sebagai tarikh percutian mahupun untuk sebarang aktiviti atau program. Ini kerana cuti umum 2015 kebanyakkannya jatuh pada hari Rabu dan Khamis atau Isnin dan Selasa. Memang menarik kan?

PUBLIC HOLIDAY MALAYSIA 2015

Dibawah ammboi kongsikan Kalendar Cuti Umum 2015. Ia ammboi petik dari Facebook Jeremy Teo.

KALENDAR CUTI UMUM 2015

Fuh, sudah tentu ramai yang teruja melihat pada tarikh cuti umum yang menarik diatas. Ada yang nak rancang balik kampung tu memang tak perlu susah-susah untuk ambil cuti rehat yang banyak atau panjang.

KALENDAR CUTI 2015

Share dan like Kalendar Cuti Umum 2015 ini jika ia berguna untuk anda. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada kita bersama. Rancanglah cuti anda sebaiknya.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.