Alamak, apa sudah jadi? Sampaikan dengan anak kandung sendiri boleh bercinta dan menjalinkan hubungan sulit. Selain bapa, si anak juga mengaku dia rela menjadi pasangan kepada bapanya dan jatuh cinta dengannya. Bagaimanapun menerusi laporan sebuah portal berita, lelaki berkenaan yang merupakan seorang peniaga mengaku tidak bersalah atas tuduhan tersebut.

Memetik laporan Mynewshub, Teoh Boon Huang, 46, telah dituduh di Mahkamah Sesyen kerana melakukan perbuatan itu di rumah mereka di Taman Cheras Perdana. Dia berhadapan dengan hukuman penjara sehingga 20 tahun dan sebatan jika sabit kesalahan. Dalam perbicaraan itu, dia mengaku tidak bersalah melakukan hubungan seks dengan anak perempuannya sendiri yang berusia 21 tahun. Mahkamah tidak membenarkan tertuduh diikat jamin hingga kesnya disebut pada 24 Disember ini.

Dalam laporan akhbar sebelum ini, suspek telah mengadakan hubungan seks bersama anak perempuannya setiap kali isterinya tiada di rumah. Kegiatan sumbang mahram itu mungkin akan berterusan jika seorang pakcik yang mengusahakan kedai gunting rambut tempat mangsa bekerja tidak campur tangan dalam perkara tersebut. Sumber polis berkata, pakcik berkenaan telah meminjam telefon bimbitnya pada 9 November untuk membuat panggilan namun dia terbaca satu khidmat pesanan ringkas (SMS) ‘lucah’ daripada ayah mangsa kepada anaknya itu.

bapa bercinta dan jalinkan hubungan seks dengan anak kandung

“Pakcik itu terpaksa meminjam telefon bimbit remaja berkenaan untuk membuat panggilan kerana telefon bimbitnya kehabisan bateri. Dia sangat terkejut apabila terbaca mesej lucah daripada ayah remaja berkenaan dan segera menyoal siasat mangsa. Selepas disoal bertalu-talu, remaja itu akhirnya mengaku mengadakan hubungan seks dengan ayahnya sejak dia berusia 18 tahun. Dia turut mendedahkan dia rela menjadi pasangan kepada ayahnya dan jatuh cinta dengannya. Dia turut berkata ayahnya yang mengusahakan sebuah kedai makan di Kajang, memberinya wang setiap kali mereka mengadakan hubungan kelamin,” kata sumber berkenaan.

Pakcik itu akhirnya membawa remaja berkenaan pulang ke rumah dan bersemuka dengan ayahnya dihadapan ibu mereka. Lelaki berkenaan hanya diam sementara isterinya benar-benar kecewa dengan hubungan terlarang itu. Sumber turut berkata, pada awalnya remaja tersebut enggan membuat laporan polis. Bagaimanapun, pakcik tempatnya bekerja telah membawanya ke balai polis Kajang kerana dia bimbang nasib yang sama akan menimpa adik perempuan remaja berkenaan yang berusia sembilan tahun.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.