Kelantan vs Maziya Sports & Recreation – Piala AFC 6 Mac 2013 | Kelantan akan melayan kunjungan kelab Maldives, Maziya Sports & Recreation Club di Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bharu malam ini. Ini merupakan perlawanan pertama Kelantan (Kumpulan G) dalam saingan Piala AFC 2013 yang mana turut disertai Selangor yang berada dalam Kumpulan H.

group g kelantan afc cup 2013

Perlawanan dijadualkan bermula pada jam 8.45 malam dengan TV9 dijangka akan menyiarkan Siaran Langsung Perlawanan Kelantan vs Maziya Sports & Recreation – Piala AFC 6 Mac 2013. Jika benar ada live di TV9 maka akan adalah live streamingnya nanti. Jadi pada mereka yang dok asrama atau mana-mana lokasi tak ada tv tu bolehlah tonton online menerusi komputer anda. Harap maklum.

kelantan vs maziya 6 mac 2013

Diharapkan Kelantan mampu mencipta kejayaan dalam perlawanan pertama ini. Sebelum ini Selangor kalah 1-0 kepada East Bengal (India).

KEPUTUSAN PENUH DAN VIDEO GOL KELANTAN VS MAZIYA S&RC [1-1] 6 MAC 2013

LINK LIVE STREAMING KELANTAN VS MAZIYA SPORTS & RECREATION: LINK 1 | LINK2 | LINK3


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.