Kelantan vs Queens Park Rangers (QPR) 20 Julai 2012 – Kelantan akan menerima tetamu dari eropah pada 20 Julai 2012 ini dimana Queens Park Rangers (QPR) kelab Liga Perdana Inggeris (EPL) akan berkunjung ke Malaysia dalam kempen jelajah Air Asia Tour 2012. QPR dijangka akan menurunkan barisan terkuatnya untuk menentang Juara Liga Super 2011, Juara Piala FA 2012 ini selain untuk memanaskan badan sebelum bermulanya musim baru Liga Perdana Inggeris Ogos nanti.

Harga Tiket Perlawanan Kelantan lawan Queens Park Rangers (QPR) 20 Julai 2012

Manakala harga tiket untuk perlawanan persahabatan di antara pasukan Kelantan vs QPR adalah berharga antara RM30 hingga RM120. Perkara ini di umumkan kepada media ketika sesi soal jawab bersama media di Air Asia Academy oleh Tan Sri Tony Fernandes.

KLIK SINI —>> TIKET ONLINE KELANTAN VS QUEENS PARK RANGERS (QPR) 20 JULAI 2012

Perlawanan Kelantan vs Queens Park Rangers (QPR) 20 Julai 2012 akan diadakan di Stadium Shah Alam. Sepak mula perlawanan dijadualkan bermula pada jam 9.15 malam. Selepas Kelantan, QPR juga bakal berdepan cabaran satu lagi pasukan Liga Super Malaysia, Sabah ketika sesi Asia Tour mereka nanti dan tarikhnya masih belum dapat dipastikan buat masa ini.

Kredit Info dan Gambar : fanpage koleksi gambar terbaik penyokong bolasepak kelantan

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.