Kementerian Pelajaran Lanjut Tempoh Permohonan Program Matrikulasi Sehingga 30 November 2012 | Bahagian Matrikulasi Kementerian Pelajaran melanjutkan tarikh permohonan program matrikulasi sesi 2013/2014 yang sepatutnya berakhir Rabu depan kepada 30 November 2012 ini.

Kementerian Pelajaran dalam kenyataannya hari ini, berkata pendaftaran melalui laman sesawang http://www.moe.gov.my  itu atau laman pendaftaran online dibuka kepada pelajar Sijil Pelajaran Malaysia 2012 dengan membeli nombor pengenalan individu yang berharga RM6 di cawangan Bank Simpanan Nasional, bagi permohonan melalui internet. Anda juga boleh ke laman Permohonan Online Matrikulasi KPM 2013 untuk maklumat yang lebih lengkap, seperti cara memohon, permohonan online dan sebagainya.

Untuk sebarang pertanyaan mereka boleh menghubungi talian bantuan Bahagian Matrikulasi di 03-8884 4036/4040 dari jam 8.30 pagi hingga 4.30 petang pada hari bekerja.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.