Kenapa Perlu Dengki Dengan Saya? – Tasha Shilla | Nama Tasha Shilla sememangnya sering menjadi antara sebutan dalam mana-mana media dan sebagainya. Beliau sering sahaja dikaitkan dengan pelbagai kontroversi demi kontroversi. Bagaimanapun Tasha Shilla ambil pendekatan berdiam diri sahaja daripada melayan kontroversi berkenaan.

Namun Tasha Shilla semakin jelak dan bosan untuk menghadapi gosip remeh-temeh mengenai dirinya yang silih berganti dan sering diperkatakan. Tasha atau nama sebenarnya Natashasheila Abdul Razak, 25, berkata, perasaan itu semakin memuncak apabila dia sekali lagi dikaitkan dengan dakwaan mengarut apabila dituduh memakai pakaian yang mempunyai lambang salib rekaan Hazwani Osman pada pelancaran sebuah anugerah, baru-baru ini.

“Memang saya mengambil pendekatan untuk berdiam diri daripada melenting tetapi pada masa yang sama saya juga berasa jelak dan bosan kerana terus dikaitkan dengan gosip remeh-temeh dan tidak berasas. Padahal, sepanjang menceburi bidang seni sejak dua tahun lalu, saya tidak pernah kacau orang. Mungkin tuduhan itu timbul kerana perasaan iri hati atau salah faham oleh segelintir pihak,” katanya yang dipetik dari laman mStar Online.

Kata Tasha, dia sendiri bingung dan tidak pasti mengapa perasaan dengki dan tidak puas hati harus wujud di kalangan segelintir pihak terhadap dirinya.

“Kenapa perlu dengki dengan saya? Mungkin sudah resam masyarakat kita yang mudah iri hati dan cemburu dengan kejayaan orang lain walaupun saya tidak mengganggu mereka. Saya pelik kenapa orang masih tuduh saya wanita yang liar dan jahat kerana cerita-cerita yang belum tentu kesahihannya?” luahnya dalam nada terkilan.

Justeru itu, aktres yang berasal dari Kuala Lumpur ini berkata, dia perlu bekerja keras bagi mengimbangi kontroversi yang bertandang agar khalayak umum dapat melihat kesungguhan dan komitmennya menceburi bidang seni.

“Apabila pelbagai kontroversi terus melanda, saya tiada pilihan melainkan bekerja dengan lebih keras dan fokus pada lakonan bagi mengimbangi cerita-cerita negatif yang timbul. Jika saya sendiri pun jelak dengan gosip-gosip itu, tidak mustahil peminat turut merasainya. Keadaan itu yang paling membimbangkan jika orang terus melihat saya sebagai lambang kontroversi berbanding kisah kerjaya,” katanya.

Pelakon yang mula dikenali menerusi drama Gemilang ini dihujani kontroversi seawal tahun pertama pembabitannya dalam bidang lakonan antaranya dakwaan ‘dibela’ VIP dan gemar bersosial di kelab malam.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.