Keputusan Penuh Dan Video Gol Kelantan vs Maziya S&RC [1-1] 6 Mac 2013 | Kelantan akur seri 1-1 menentang kelab dari Maldives, Maziya Sports & Recriation Club sekalipun mempunyai banyak peluang untuk menambahkan jaringan. Paling mengejutkan adalah Maziya berjaya mendahului Kelantan pada minit 63. Ia ternyata menimbulkan keresahan kepada penyokong The Red Warrior (TRW) menyaksikan pasukan mereka sedang ketinggalan.

Bagaimanapun kemasukan Badri Radzi dan Indra Putra ternyata memulihkan semangat pasukan. Apatah lagi Kapten Kelantan itu berjaya menjaringkan gol penyamaan pada minit ke 78. Kelantan terus cuba mengasak dan memperolehi peluang keemasan menerusi Petratos dan Dickson Nwakene namun gagal menghasilkan gol. Keputusan kekal 1-1 hingga tamat perlawanan.

Kelantan vs Maziya Sports Club [1 - 1] AFC Cup 6 March 2013

Saksikan Video Gol Kelantan vs Maziya S&RC [1-1] 6 Mac 2013 dibawah:

 

 


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.