Kelantan vs Ayeyawady United FC dalam perlawanan kedua Piala AFC 2012. Perlawanan ini berlangsung di Myammar. Nasib tidak menyebelahi anak buah Bojan Hodak walau lebih banyak menguasai perlawanan namun kegagalan menyempurnakan peluang yang ada boleh dikatakan punca kepada kekalahan The Red Warriors (TRW) petang ini.

KEPUTUSAN PENUH PERLAWANAN

KELANTAN     [1]     vs     [2]     AYEYAWADY UNITED

Ayeyawady yang dilihat sering diasak tetapi mereka lebih banyak merencanakan gerakan yang lebih berkualiti, dengan hantaran berkualiti dan peluang yang lebih terbuka lalu disempurnakan dengan lebih baik. Apapun berdasarkan statistik, Ayeyawady menguasai 52 peratus manakala Kelantan dengan 48 peratus. Keputusan Penuh Kelantan vs Ayeyawady United adalah 1-2.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.