KEPUTUSAN PENUH PERLAWANAN PIALA AFC 6 MAC 2012

TERENGGANU [1] vs [0] SONG LAM NGHE AN

Gol : Abd. Manaf Mamat

Perlawanan pertama Terengganu dalam saingan Piala AFC (AFC CUP) 2012 baru sahaja tamat. Terengganu sah berjaya memungut 3 mata berharga menewaskan Song Lam Nghe An, kelab dari Vietnam 1-0 menerusi jaringan Abd. Manaf Mamat. Jaringan beliau memang amat berharga buat pasukan Terengganu untuk membuat permulan baik dalam saingan Piala AFC 2012.

Ammboi juga nak memohon maaf diatas kelewatan menyediakan saluran Live Streaming atas beberapa masalah yang tak dapat ammboi elakkan. Apapun tahniah buat pasukan Terengganu. Esok ada perlawanan Kelantan vs NaviBank Saigon FC juga kelab dari Vietnam yang akan berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil pada jam 7.00 petang. Untuk makluman tiada siaran langsung disediakan. RTM TV1 cuma akan menyiarkan Siaran Ulangan Kelantan vs NaviBank Saigon FC 7 Mac 2012 pada jam 11.30 malam. Harap maklum.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.