Terengganu melayan kunjungan Kelantan di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah dalam perlawanan Piala Malaysia 2013. Kelantan kini ditangga ke 3 Kumpulan C berkongsi mata dengan Pahang sebanyak 5 mata. Manakala Negeri Sembilan dan Terengganu masing-masing berada di tangga pertama dan tercorot kumpulan.

terengganu vs kelantan piala malaysia 2013

Kelantan dan Terengganu sudah tentu amat perlukan kemenangan pada malam ini dan pertemuan menarik mungkin terhasil. Jangan lupa saksikan siaran langsung (live) Terengganu vs Kelantan di Astro Arena 801 bermula jam 8.45 malam.

Selain itu, ammboi akan update keputusan perlawanan dari masa ke semasa. Keputusan perlawanan Terengganu vs Kelantan 17 September 2013 adalah sebagaimana dibawah:

KEPUTUSAN SEMASA PERLAWANAN

TERENGGANU     1     VS     3     KELANTAN

Status perlawanan: Gol sendiri pemain Terengganu pada minit 26. Gol Effa Owona dibatalkan. Separuh masa kedua. Gol kedua Kelantan menerusi Indra Putra pada minit 56. Gol Ashaari Shamsuddin untuk Terengganu pada minit 76. Gol Kelantan menerusi Piya pada minit 86. Perlawanan tamat.

keputusan penuh terengganu vs kelantan piala malaysia 2013

Jom lihat Video Gol Terengganu vs Kelantan 17 September 2013 di SINI.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.