Semalam kita dikejutkan dengan berita penceraian Noraida, wanita yang dikaitkan ada skandal dengan pelakon Adi Putra. Macam mana tak terkejut, kalau sebelum ini bekas suaminya,  Amiruddin Othman habis-habisan mahu membela ‘nasib’ isterinya itu. Tiba-tiba pula umum bercerai.

Berat juga dugaan yang menimpa Noraida. Namun ini adalah ketentuan Nya. Berdasarkan kepada komen-komen dari Noraida menerusi laman sosialnya, dia tetap tenang dan mengakui penceraian itu adalah bersetujuan bersamanya dengan Amiruddin. Noraida juga mohon jangan salahkan sesiapa.

noraida komen isu cerai

instagram noraida

komen noraida

Selain itu, ramai juga yang memberi sokongan kepada Noraida dan berharap wanita yang mempunyai anak satu hasil perkahwinannya selama 10 tahun dengan Amiruddin, Noor Fasha Dania, 8, tabah menempui segala dugaan.

p/s: Silap-silap haribulan, jadi artis la Noraida ni… Apapun harap banyakkan bersabar…

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.