KONSERT SUARA KAMI | ASTRO 17 SEPTEMBER 2011 | Pada 17 September ini, Konsert Karnival Suara Kami yang dianjurkan oleh ASTRO bakal dilansungkan bertempat di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur. Pelbagai acara menarik disediakan untuk semua pengunjung, antaranya bazar jualan, permainan ekstrem, permaianan interaktif dan bermacam-macam acara lagi.

Anda juga akan dihiburkan oleh artis terkemuka seperti Hujan, Yuna, Faizal Tahir, Stacy, Pop Shuvit, PsychoUnit & Rabbit Mac, Soul Krazy, Altimet, DJ Fuzz and legendary Rock Guitarist Collaboration – Man Kidal, Joe Wings, Kit Search dan Hillary Ang featuring Azlan Typewriter dan juga ramai lagi. Layari Astro | Suara Kami untuk keterangan lanjut.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.