Kontroversi Gambar Seksi Neelofa – Hanya Gambar Palsu | Baru-baru ini heboh mengenai gambar seksi artis wanita popular, Neelofa. Boleh dikatakan banyak juga blog menyiarkan gambar berkenaan. Dengan tagline ‘gambar seksi neelofa masa dulu-dulu’ ianya boleh dianggap tindakan yang akan memalukan aktres berkenaan.

Bagaimanapun hari ini, menurut sumber OhBulan!, pihaknnya telah mengesahkan bahawa gambar berkenaan adalah gambar palsu dan sengaja diedarkan untuk menjatuhkan Neelofa. Dalam kenyataan yang disiarkan menerusi laman fp OhBulan!, mereka ada menyatakan “Sekeping foto memaparkan aktres Neelofa gaya seksi menampakkan peha gebu adalah hasil manipulasi photoshop oleh insan yang tak bertanggungjawab. Kalau korang nmpk gmbr ni, jgn percaya bulat-bulat tau!”.

Semoga dengan penerangan ini akan lebih menjelaskan keadaan.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.