Beberapa hari lepas kecoh dengan kontroversi yang kononnya pengacara Jimmy Shanley sudah berkahwin bersama seorang janda. Ianya disiarkan menerusi sebuah akhbar tempatan yang mendedahkan Jimmy Shanley mungkin sudah menamatkan zaman dudanya sengan seorang janda cantik dan kaya.

Bagi menjelaskan isu berkenaan, Jimmy Shanley dilaporkan bakal mengadakan satu sidang media mengenai kontroversi berkenaan.

jimmy shanley sudah berkahwin janda

“Setakat ini saya tidak mahu membuka cerita mengenai isu kahwin ini kerana kes saya masih lagi berjalan di Mahkamah Syariah. Untuk berlaku adil pada semua, saya akan mengadakan satu sidang media khas untuk bercerita lanjut mengenainya”, katanya dipetik dari laporan MH Online.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.