Empat lelaki yang juga kakitangan kerajaan memberi alasan hanya mendapatkan khidmat urut tradisional bagi menghilangkan kepenatan ketika mengambil kesempatan berkursus di ibu kota untuk mengunjungi pusat urut semalam.

Kursus berbogel bersama wanita tukang urut? Namun, alasan yang diberi tidak masuk akal apabila semua mereka yang berusia lingkungan 30-an hingga 40-an itu ditahan dalam keadaan berbogel bersama wanita tukang urut.

Operasi dijalankan Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) di sekitar Jalan Klang Lama, bermula jam 12 tengah malam itu bagi membanteras kegiatan tidak bermoral.

KURSUS BERBOGEL BERSAMA WANITA TUKANG URUT

Ketua Penguat Kuasa JAWI Wan Jaapar Wan Ahmad berkata, siasatan dijalankan mendapati empat penjawat awam terbabit datang ke Kuala Lumpur untuk berkursus selama tiga hari. [mymetro]


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.